U NÁS NAJDETE VELKÝ VÝBĚR PŘÍRODNÍCH A BIO CERTIFIKOVANÝCH PARFÉMŮ.

VÍTE CO JE HAMMAM?

Lázně Hammam mají kořeny v dávných starověkých kulturách. Jedná se o staletími prověřenou tradiční orientální proceduru očisty těla, která přínáší zcela jinou dimenzi v péči o tělo i duši.

Hammam vychází  z přísných požadavků na očistu těla i ducha. V pojetí orientální filozofie při něm ze sebe doslova „smyjete všechnu špínu světa“.
S hammam je možné se s ním setkat například při cestách do Turecka, hammam se však praktikuje i v dalších zemích Orientu, například Maroku, Tunisu a dalších místech severní Afriky.

Jedná se o omývání těla teplou vodou na vyhřívaném mramorovém lůžku. K dokonalé očistě je používáno speciální mýdlo hammam. Poté následuje masáž spojená s důkladným peelingem pokožky pomocí speciální orientální rukavice kessa, typická pěnová terapie a uvolňující masáž. U některých terapií je zakončená aplikací vzácných olejů. Tento rituál, po kterém se budete cítit jako znovuzrození můžete provést i v pohodlí Vašeho domova. Stačí pořídit si výrobky pro rituál nezbytné – tedy hammam mýdlo, speciální rukavici kessa, peeling, masážní směs rostlinného oleje s vonnými éterickými oleji.