U NÁS NAJDETE VELKÝ VÝBĚR PŘÍRODNÍCH A BIO CERTIFIKOVANÝCH PARFÉMŮ.

CO JE APITERAPIE ?

Apiterapie je léčba člověka s pomocí včel a jejich produktů. Lze ji použít jako prevenci nebo jako léčbu konkrétních problémů. Při této terapii se využívá účinků včelích produktů pro zlepšení a udržování zdraví jako medu, propolisu, vosku i včelího jedu i pylu.

Včelí produkty a jejich vlastnosti:

  • Med - je nejznámější. Nejčastěji se používá při nachlazení do čaje, při zánětech, ale i na masáže a zábaly.
  • Propolis – včely ho používají jako dezinfekci a obdobně působí i na člověka. Těchto účinků se využívá tam, kde potřebujeme zničit bakterie a zabránit jejich šíření.
  • Mateří kašička – včelí larva i matka jsou po ní schopny přibrat za den až dvojnásobek své váhy, je tedy velmi výživná! V krémech je jí velmi malé množství, které je však i tak velmi účinné.
  • Pyl – vlastně není včelí produkt (včely ho přinášejí z květů), ale perga (fermentovaný pyl získávaný z pláství s o 50% větší účinností) by bez působení včel jen těžko vznikal. Působí blahodárně v boji proti alergiím, astmatům, zánětům…
  • Vosk – není až tak léčivou látkou, ale aroma svíček pomáhá třeba dýchacím cestám a to z i proto, že vosk čistý obsahuje částečky pylu a propolisu, které se při hoření uvolňují)
  • Jed – nejintenzivnější lék. Používá se třeba proti revmatismu, dokáže rozpustit některé látky, usazené v kloubech apod

 

V ACORELLE se využívá apiterapie v našich produktech. Inspirace apiterapií a výzkumem laboratoří Oléos a Odysud a vznikl jedinečný komplex AOA - Api OléoActif®. Jedná se o 100% přírodní a BIO anti-age komplex, který se skládá z pylu a propolisu, což jsou silné antioxydační složky schopné velmi účinně působit proti prvním známkám stárnutí.