U NÁS NAJDETE VELKÝ VÝBĚR PŘÍRODNÍCH A BIO CERTIFIKOVANÝCH PARFÉMŮ.

PARFÉM L´ENVOUTANTE - OD KONVENČNÍHO PARFÉMU K PARFÉMU BIO

Původně byl parfém krásný a přírodní, ale industrializace rychle směrovala vývoj parfemářského průmyslu k syntetizaci velkého množství olfaktivních složek. Přírodní esence postupně přenechaly v konvenčním parfumářství místo syntetickým vúním. Ftaláty, barviva, syntetické pižmo … i když syntetizované složky nabízejí velkou škálu aromatických nót a více atypických vůní, jsou poměrně toxické pro organismus a pro životní prostředí.

Dnes je ještě málo značek, které se vracejí k přírodním složkám! Cílem značky Acorelle reagovat na tuto výzvu veřejného zdraví a nabídnout přírodní parfémy stejně prestižní jako luxusní parfemářství. Ale není to tak jednoduché jako v parfemářství konvenčním. Věděli jste, že v přírodním parfemářství jsou látky omezeny zhruba na 300 naproti tomu v konvenčním parfemářství lze pracovat s 3000?

Osvobodit se od syntetických látek a zároveň vytvořit jemnou rovnováhu olfaktivní pyramidy je mnohem težší než si myslíme ! A ještě težší to je pokud chcemepozitivně ovlivňovat emoce s použitím možností, které skýtá olfaktoterapie.

Na tuto kartu vsadila značka Acorelle když tvořila vůni L’Envoutante, přírodní parfém, tak neodolatelný a srovnatelný s parfémy renomovaných značek.

L’envoutante, dílo 4 rukou

Tento parfém 100% přírodní a certifikovaný Comos Organic je především výsledkem setkání « Nosu » Katell Plissonové a eco-sourcera Stéphana Piquarta. Pro pochopení této jedinečné vůně, orientální a elegantní, která přepisuje zavedená pravidla se musíme vrátit zpět k tomuto navzájem se doplňujícímu tandemu.

Katell Plisson

Katell Plissonová, "Nez" [Nos]

Acorelle povolala nezávislou parfemářku, která miluje přírodní suroviny. Jejím hlavním cílem pro parfém L’Envoutante bylo vytvořit takový parfém, který bude nerozeznatelný od konvenčního. S využitím olfaktivních molekul, které nám poskytuje příroda, vytvořila Katell Plisonová sofistikovaný a elegantní parfém, který vyjadřuje smyslnost a potěšení. Nóty vůně začínají citrusy a neodolatelným květinovým srdcem poté přechází do exotických a ovocných tónů a vůni podtrhuje zelená vanilka z ekologických zdrojů. Katell Plissonová vytvořila vdechla život komplexní olfaktivní pyramidě.

Stéphane piquart

Stéphane Piquart, eco-sourcer surovin

Pro vytvoření této perfektní rovnováhy, Stéphane Piquart cestuje po světě, aby nalézal přírodní vonné suroviny nejvyšší kvality. Se společností Behave propaguje respekt k životnímu prostředí a zprostředkovává setkání nezávislých výrobců a velkých parfemářů. Otevírá ve světě pobočky a přesvědčuje o důležitosti etického přístupu a férového odměňování výrobců. Stéphane Piquart tak dává Katell Plisson k dispozici prestižní olfaktivní molekuly jako například zelenou vanilku z Madagaskaru, jasmín z Indie nebo osmanthus. Díky pečlivé práci tohoto tandemu je na světě intenzivní a smyslná vůně.

Chtěli byste cítit emoce parfému l’Envoutante ?

Komplexní a velmi vypracovaná olfaktivní pyramida posouvá tuto vůni na novou vyšší úroveň a odkrývá jeden po druhém tóny, které jsou podmanivé, líbezné, vřelé, omamné a opojné. Zároveň se Katell Plissonová držela olfaktoterapeutického konceptu značky Acorelle a pracovala s éterickými oleji cistu, pačuli a cedru. Kromě toho, že dotváří rovnováhu olfaktivní pyramidy parfému l’Envoutante působí tyto éterické oleje pozitivně na emoce, dodávají sebevědomí a podporují smyslnost.

L’Envoutante znamená okouzlující. Tak se nechte okouzlit a objevte tento jedinečný inovativní přírodní parfém.

Acorelle_parfemova_voda_Envoutante_amb

 

Acorelle_EDP_Envoutante_noty