U NÁS NAJDETE VELKÝ VÝBĚR PŘÍRODNÍCH A BIO CERTIFIKOVANÝCH PARFÉMŮ.

PARFÉMOVANÉ SPREJE

Parfémovaný sprej na tělo a vlasy neboli Parfémovaná mlha ve spreji: alternativa k parfému a toaletní vodě

Parfémovaný sprej na tělo a vlasy, perfektní pro přicházející letní slunečné dny, nabízí perfektní alternativu k parfémované nebo toaletní vodě, které jsou na léto někdy příliš těžké. Svěží a lehká vůně parfémovaného spreje se také výborně hodí pro mladé slečny, které hledají svou první vůni, ale také všechny, kdo touží nosit lehkou a příjemnou vůni. Snadno se nosí, je praktický do kabelky a provoní Vaše vlasy a pokožku po celý den.

Skvěle se hodí také jako vůně do interiéru, provoní Váš domov rozprašováním mlhy kolem Vás, probudí Vaše smysly.

Parfémované spreje Acorelle jsou BIO certifikované a obsahují pouze přírodní ingredience: BIO nedenaturovaný obilný alkohol, ovocné vody, hydratační rostlinný glycerin a také koncentrát přírodního parfému. Parfémové spreje jsou obohacené o rostlinný glycerin, který napomáhá zachovávat hebkost pokožky a vlasů. Respektují Vaše zdraví a životní prostředí a neobsahují syntetické pižmo, ftaláty ani chemické fixační prostředky.

Parfémované spreje od Acorelle lze bezpečně nosit na slunci (nejsou fotosenzitivní).
Objevte Acorelle ikonickou Eau d'Été. Květinová a slunečná, voní létem a zve k cestování. Ve vůni najdete tonizující a jiskřivé tóny máty a jablka doplněné BIO ovocnými vodami pomeranče, grapefruitu a citronu. Nóty srdce nastupují vůní pomerančových květů a jasmínu a to vytváří jedinečnou slunečnou a velmi ženskou vůni. Nóty základu tvoří teplá vanilka dodávající vůni nádech exotického Karibiku. Nechte se unést touto opravdovou letní vůní ...

Acorelle_parfemove_spreje