U NÁS NAJDETE VELKÝ VÝBĚR PŘÍRODNÍCH A BIO CERTIFIKOVANÝCH PARFÉMŮ.

JAKOU SI VYBRAT TOALETNÍ VODU PODLE ROČNÍHO OBDOBÍ

JAKOU SI VYBRAT TOALETNÍ VODU PODLE ROČNÍHO OBDOBÍ

V závislosti na ročním období nosíme různé parfémy a toaletní vody. To umožňuje, aby si náš nos nezvykl na stejnou vůni. Určitě si kladete otázku, kterou toaletní si vybrat vodu podle toho jaké je roční období? Čtěte dál a získejte kompletního průvodce vůněmi podle ročních období ...

Proč tedy měnit parfém podle ročních období?

Stejně jako se Vám zdá nemyslitelné chodit v zimě v tričku bez rukávů a šortkách, může být pro některé lidi také nemyslitelné nosit tu nebo onu vůni v chladném počasí.

Parfémy mají různá složení a vůni v závislosti na ročním období. Stejný parfém bude tedy na Vás vonět jinak v létě a jinak v zimním období.

Kromě toho má každý z nás v tomto smyslu odlišnou vůni pokožky a parfém, který použijeme reaguje s vůní naší pokožky a tak vznikne unikátní vůně. Vzhledem k tomu, že parfém musí ladit s pokožkou, na kterou je aplikován, měli byste také vědět, že pokožka sama mění vůni podle ročních období. Určitě jste si všimli, že naše pokožka má jinou tělesnou vůni v zimě a jinou třeba v létě. V letním období je naše tělo více vystavováno teplým slunečním paprskům a tak máme obecně tendenci obracet se více ke „kořeněným“ a ovocným vůním ... A to je důvod proč je vhodné nosit různé toaletní vody v různých ročních obdobích.

Jakou vůni zvolit v létě? Ovocnou, svěží ...

V létě dáváme přednost toaletním vodám, které jsou lehké a svěží.

Pro ženy, které mají rády lehké svěží vůně je skvělou volbou například toaletní voda Frisson d´Agrumes nebo Éclat de Verveine. Pro ty, co preferují plnější vůně je to toaletní voda Volupté d'Été. Smyslná o opojná vůně s okouzlujícími ovocnými tóny! Povznese všechny Vaše smysly.

Plantes _et_Parfums_EDT_Eclat_de_Verveine_amb

Muži ocení svěžest máty s mořským nádechem, kterou poskytuje toaletní voda L´Âme Bleue nebo toaletní voda Ventoux Sport.

V zimě upřednostňujeme dřevité, teplé a plné vůně

Jakmile přijde zima, obvykle zatoužíme se co nejvíce zahřát, proto spíše saháme po dřevitých a teplých vůních. Pižmo, cedr a santalové dřevo jsou v středu pozornosti!

Muži dávají zpravidla přednost toaletní vodě Eau de Ventoux Boisé, která je tonizující, osvěžující a výraznější. Eau de Ventoux Boisé byla vytvořena na bázi přírodních látek. Její tóny cedru, borovice, santalového dřeva a pižma zvýrazní Vaši osobnost.

Plantes _et_Parfums_EDT_Ventoux_Boise_amb1

Ženy pak často sahají po teplých vůních jako je například toaletní voda Vanille Boheme, ve které se snoubí jemné a teplé tóny vanilky s výraznějšími tóny ambry a dřevitými akordy. Okouzlující je toaletní voda Rêve d’Orient, se smyslnými nótami ylangu a dřevitými tóny bílého cedru.

Naučte se využívat výhody každé sezóny a zvolte vůni, která bude vhodným doplňkem pro dané roční období a zároveň podtrhne Vaši osobnost.