U NÁS NAJDETE VELKÝ VÝBĚR PŘÍRODNÍCH A BIO CERTIFIKOVANÝCH PARFÉMŮ.

PARFÉM BIO LA BOHEME: OSLAVA SVOBODY A ODPOUTÁNÍ SE OD STEREOTYPU

Představte si sama sebe v srdci přírody, uprostřed pole s divoce rostoucími rostlinami a květinami. Nadechněte se. Cítite to ? Je to La Bohème, další podmanivá vůně z kolekce Prestige, která Vás přenese do srdce přírody.

 72045683_1389572564533793_7996980009933733888_n

KOLEKCE PRESTIGE ACORELLE

Duo parfémů, které se vzájemně doplňují

V roce 2018 se značka Acorelle rozhodla představit parfém L’Envoûtante svůj první prémiový parfém certifikovaný BIO se složením 100% přírodního původu: podmanivá vůně s orientálními a dřevitými nótami, které Vás zahalí do příjemné svěží a lehké vůně. Myšlenka vytvořit dvě vůně byla spontánní ale zároveň logická. Obě vůně splňují vysoké nároky na kvalitu a zároveň se navzájem doplňují.

La Bohème představuje svět, který je velmi svěží a velmi dynamický a je určena pro nezávislou ženu mající blízko k přírodě, která touží po tom, aby se uvolnila a cítila se dobře.

labohème1

La Bohème: opět dílo čtyř rukou

Tak jako L’Envoûtante je parfém La Bohème výtvorem dvou úžasných osobností: Katell Plisson, parfemářka Acorelle milující přírodní a BIO parfemářství a Stéphane Piquart, eco-sourcer surovin. Pro oba dva tyto úžasné olfaktivní výtvory, tedy L’Envoûtante a La Bohème byla každá látka, každá surovina vybrána s největší pečlivostí a tak vznikly tyto originální ale zároveň dostupné sofistikované vůně, které dobře drží. Pro parfém La Bohème byly vybrány noblesní přírodní látky jako Davana s ovocnými meruňkovými tóny a Piri Piri Amour používané starobylými indickými kmeny jako tzv. filtr lásky pro „sillage“ a „tenue“ parfému.

laboheme 3

KATELL PLISONOVÁ, PARFEMÁŘKA ACORELLE HOVOŘÍ O PARFÉMU LA BOHEME VE VIDEU ZDE.

LA BOHÈME, AUTENTICKÝ PARFÉM S PŘIROZENOU KRÁSOU DE LA BEAUTÉ NATURELLE ET AUTHENTIQUE

Koncept a Inspirace značky Acorelle

Značka Acorelle vybírá a kombinuje suroviny pro své vůně tak, aby se na každé pokožce rozvinuly a rozvoněly svým osobitým způsobem, vyprávěly Váš jedinečný příběh a vyzdvihly Vaši jedinečnou osobnost.  Myšlenka na vytvoření parfému La Bohème vznikla na základě touhy po osvobození se a odpoutání se od stereotypu. Byla to vůle vytvořit svěží vzdušnou lehkou a povznášející vůni, která má blízko k divoké přírodě a která bude doprovázet ženu po celý den. Zároveň bylo důležité, aby vůně byla oslavou přírodní krásy a opravdovosti tak charakteristické pro bohémskou svobodu: být svá, žít si svůj život bez starostí, ve kterém se odráží lehkost a uvolněnost.

laboheme4
Olfaktivní pyramida: parfém mnoha facet  

Parfémová voda BIO neboli Eau de parfum bio La Bohème je vůně, která se v průběhu času rozvíjí na pokožce jedinečným způsobem.  Sotva si ji stříkneme, ucítíme citrusovou vůni se nádechem zelených tónů a to díky svěžím ovocným a jiskřivým vůním bergamotu a mandarinky  a svěžím nótám zelených rostlin. Po pár minutách parfém odhalí své srdce, ve kterém se prolínají exotické tóny melounu se vzdušnými slunečnými tóny jasmínu a ylangu. Spojení jiskřivých a květinových tónů podtrhuje ženskost a autentičnost parfému. Po několika hodinách se rozvinou intenzivnější a pronikavější facety díky pudrově ovocným tónům kombinovaným s mystickým dřevem, které vytvářejí příjemný kontrast s jemností a lehkostí vůně

Olfakto-terapeutické účinky parfému pozitivně působící na vaše emoce

Tak jako všechny BIO certifikované parfémy Acorelle i La Bohème je charakteristická pozitivními olfakto-terapeutickými účinky a svým charakterem patří do skupiny vůní s vyrovnávacími účinky.

Díky jedinečným vlastnostem esenciálních olejů ylangu, davany a petit grainu napomáhá parfém znovu nalézat pozitivitu, sebevědomí a harmonii. Pro co největší optimalizaci účinků vůně lze využít 10ml balení v podobě roll-on, která umožňuje aplikaci na energetické body : zápěstí, plexus a spánky. Také umožňuje snadnou opakovanou aplikaci kdykoliv během celého dne a to díky tomu, že se vejde i do malé kabelky.

IMG_20190911_232702

Novou vůni LA BOHEME cerfikovanou BIO najdete na našem e-shopu ve dvou formátech : Roll-on 10ml a Flakon 50ml. Parfém si již získal srdce mnoha žen po celém světě. Tak proč ne to Vaše ?